Povestea femeii care a născut prematur într-un tren de mare viteză. A primit toate indicațiile prin telefon, de la moașă

de: Ana Anițoiu
06 07. 2023

O femeie a născut prematur într-un tren de mare viteză din Italia. După ce a intrat în travaliu, pasagera a primit toate indicațiile prin telefon, de la o moașă. Celelalte persoane prezente i-au sărit în ajutor și au aplaudat în momentul în care bebelușul ei a apărut pe lume.

O femeie, nevoită să nască în tren, cu ajutor prin telefon de la o moașă

Femeia însărcinată, Isabella Carnero, un lucrător medical de la Spitalul din Pisa, călătorea de la Roma spre Torino cu trenul Frecciabianca 8606 pentru a-și vizita mama. Când a intrat în travaliu, a sunat-o pe colega sa moașă Daniela Sanfilippo, care se afla acasă în ziua ei liberă.

Moașa a spus că inițial a crezut că este o glumă, dar când și-a dat seama că femeia era de fapt în travaliu, a ajutat-o pe mamă să nască prin intermediul unui apel video.

Cum au reacționat pasagerii

Administratorul trenului, Loredana Ferreri, a fost anunțată cu privire la situația apărută. Aceasta a început să întrebe dacă există vreun medic în tren, înainte de a devia ruta către Arquata Scrivia, cea mai apropiată stație, în provincia Alessandria.

Femeia care a născut a spus că personalul din tren a fost „perfect” și a ajutat-o pe tot parcursul travaliului, făcând-o să se simtă în siguranță în timp ce a născut-o pe cea de-a doua fiică a sa. Pasagerii au aplaudat când micuța Anna s-a născut în urma unui travaliu de 40 de minute.

Gestul frumos al unui pasager de 86 de ani

De asemenea, femeia care a devenit mamă pentru a doua oară în timpul unei călătorii cu trenul a adăugat că, după ce a cerut câteva prosoape, un pasager în vârstă de 86 de ani și-a deschis bagajul și i-a dat niște cearceafuri curate și parfumate.

„Sunt fericită că am contribuit la acest moment frumos. Lucrez pentru Trenitalia din 1995 și cred că aceasta va rămâne cea mai plină de adrenalină și cea mai frumoasă zi din cariera mea profesională.”, a spus administratorul trenului, Loredana Ferreri, potrivit The Mirror.

După ce fetița s-a născut marți, în jurul orei 12:00, a fost dusă la Spitalul San Giacomo din Novi Ligure alături de mama ei. Ulterior, trenul și-a continuat călătoria și a ajuns la Torino cu 30 de minute întârziere.